Net zoals vorig jaar, komt ook dit jaar weer een heuse chef-kok ons de kneepjes van het vak leren.
Vorige week maandag mocht 5A de spits afbijten.
De chef van restaurant 'Plat du Jour' in de Duinenstraat leerde ons hoe je overheerlijke bloemkoolsoep moet maken en balletjes in tomatensaus.
We schilden, sneden, snipperden en rolden alle ingrediƫnten tot een overheerlijke maaltijd die we 's middags mochten verorberen.
En of het smaakte!
Nu ook thuis nog eens opnieuw uitproberen...
Papa's en mama'sn oma's en opa's, post hier maar jullie reacties!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
ALLE FOTO'S en BERICHTEN kun je vanaf nu volgen via het GIMME-kanaal van je zoon of dochter. Ook op FACEBOOK vind je regel...
-
De bestuursleden van het Davidsfonds Bredene kwamen vorige week langs om de winnaars bekend te maken. Elke klas kreeg een boek, maar ook de...
-
Donderdag 27 september: Dagtocht Route des Sources Hoge Venen Route des Artistes ...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten